Večerní špacír se Sue Ryder Praha

Již podruhé se zaměstnanci společnosti Pfizer připojili k charitativnímu pochodu za důstojné stáří, který organizuje nezisková organizace Sue Ryder Praha, pomáhající seniorům.

Červnový pochod jsme podpořili nejenom svou přítomností, ale také zakoupením startovného ve výši 300 Kč, přičemž startovné si zakoupilo i mnoho zaměstnanců, kteří nemohli přijet osobně. Výtěžek z pochodu bude věnován na projekty zaměřené na pomoc seniorům.

Pochod pro důstojné stáří letos startoval na Vyšehradě. Trasa dlouhá 4 km končila v Michli v Domově Sue Ryder, kde na účastníky čekalo pohoštění, hudba a setkání s klienty domova Sue Ryder. Byl to úsměvy naplněný den. Děkujeme všem zaměstnancům, kteří se pochodu účastnili.

Společnost Pfizer podporuje organizaci Sue Ryder třetím rokem, a to mnoha různými způsoby. Naši dobrovolníci letos již potřetí navštíví Domov Sue Ryder v Praze a budou uklízet, natírat, zahradničit a dělat mnoho dalších prací v rámci našeho projektu společenské odpovědnosti firmy „Jsem dobrovolník“. Společnost Pfizer hradí všechny náklady na koupi materiálu a pomůcek, stejně jako denní plat zaměstnanců, kteří jej mohou darovat organizaci, kde dobrovolnickou práci prováděli.

Každý rok také organizaci Sue Ryder posíláme „vánoční dárek“, tedy část z každoroční vánoční charitativní sbírky mezi zaměstnanci. Tyto finance jsou rozdělovány mezi všechny neziskové organizace, ve kterých naši zaměstnanci dělali dobrovolnickou činnost.

Děkujeme Sue Ryder za krásný večer a příští rok se opět těšíme!