Radim Ranič je novým právníkem farmaceutické společnosti Pfizer

Praha, 7. listopadu 2015 – Hlavním právním poradcem společnosti Pfizer pro Českou a Slovenskou republiku se od listopadu 2015 stal Mgr. Radim Ranič, LL.M. (32). Ve své nové roli bude zodpovědný za komplexní právní podporu aktivit společnosti v obou zemích. Zaměří se především na poradenství v oblastech obchodování, regulace a propagace farmaceutických výrobků při jejich uvádění na místní trhy.

Radim Ranič má přes devět let zkušeností v právní oblasti. Před svým nástupem do Pfizeru působil jako advokát v pražské pobočce mezinárodní advokátní kanceláře Schönherr (dříve Gleiss Lutz), kde se věnoval mimo jiné poradenství v oblasti českého a slovenského obchodního práva nebo M&A transakcím. Praxi sbíral také v rámci zahraničních stáží v Německu a Švýcarsku. Práva studoval na Masarykově univerzitě v Brně, Kostnické univerzitě v Německu a na Essexské univerzitě ve Velké Británii (Pallas). Je členem České a Slovenské advokátní komory.