Představili jsme budoucnost zdravotnictví

Mezinárodní konferencí Inovace ve zdravotnictví 2019 jsme otevřeli otázku, jak bude vypadat zdravotnictví okolo roku 2050. Vizi toho, co vnesou do zdravotnictví digitalizace, umělá inteligence, nanotechnologie a jak ovlivní medicínu genové terapie a genové inženýrství, představili účastníkům konference špičkoví vědci a odborníci z České republiky a Velké Británie.

Inovace jsou pro oblast zdravotnictví klíčové. Bez nich by se léčba pacientů nemohla zlepšovat ani nadále rozvíjet. Jako přední inovativní farmaceutická společnost intenzivně investujeme do výzkumu a vývoje nových léků. Naším cílem je vyvinout léky, které umožní léčit pacienty lépe a efektivněji, abychom co nejvíce zlepšili kvalitu jejich života. Tyto inovativní léky mají ohromnou hodnotu jak pro pacienta samotného, tak jsou přínosem i pro celou společnost, protože mohou pomoci zlepšit zdraví populace a také snížit náklady na zdravotní péči a sociální výdaje spojené s pracovní neschopností.

Naše společnost stála u mnoha převratných objevů, které výrazně ovlivnily historii medicíny. Letos slavíme 170. výročí založení společnosti v New Yorku. A naším mottem stále zůstává: Přinášíme průlomovou léčbu, která převratně zlepší životy pacientů.

Děkujeme všem, kteří si naše vizionářské setkání nenechali ujít. Jsme rádi, že považujete inovace za budoucnost zdravotnictví.