Pfizer posílá experty do zemí s nedostatkem školených zdravotníků

Společnost Pfizer se snaží mít pozitivní dopad na zdraví lidí po celém světě. Spolupracujeme s nevládními organizacemi a sdílíme naše nejcennější zdroje, odborné znalosti a dovednosti našich zaměstnanců pro zlepšení globálního zdraví. Global Health Fellows je dobrovolnický program společnosti Pfizer, který umožňuje každý rok našim zaměstnancům odjet na tři až šest měsíců do zemí s nedostatečnými zdroji, především do Afriky, jihovýchodní Asie a latinské Ameriky, kde po celou dobu poskytují své odborné znalosti konkrétním nevládním organizacím. Global Health Fellows Program vznikl v roce 2003 z důvodu kritického nedostatku vyškolených zdravotníků v těchto zemích. Dobrovolnického programu se účastnilo již více než 300 našich zaměstnanců ze 40 zemí a poskytli 345 000 pracovních hodin za více než 50 milionů dolarů. Tento program je uznávaný jako nejlepší ve svém oboru a odráží závazek společnosti Pfizer, má pozitivní dopad na zdraví lidí po celém světě a zároveň i na organizace, ve kterých naši zaměstnanci po dobu mise pracují.