Pfizer pořádá konferenci Inovace ve zdravotnictví 2019, Praha

Společnost Pfizer pořádá dne 21. května 2019 mezinárodní odbornou konferenci Inovace ve zdravotnictví 2019. Odborníci z Velké Británie a Česka představí přelomové digitální technologie, které jednou změní svět zdravotnictví.

Tato prestižní konference je organizována ve spolupráci s European Leadership & Academic Institute (ELAI) a stala se hlavní doprovodnou akcí letošního ročníku Týdne inovací, největší celorepublikové události podporující rozvoj inovací.

Konference Inovace ve zdravotnictví 2019 je určena pozvaným hostům z řad odborné i laické veřejnosti a koná se pod osobní záštitou ministra zdravotnictví ČR Mgr. et Mgr. Adama Vojtěcha, MHA.

Toto vizionářské setkání se uskuteční ve Forum Karlín. Přední čeští a zahraniční odborníci na něm představí inovace v oblastech umělé inteligence, digitalizace, genové terapie, nanotechnologií a genového inženýrství (editace genomu) a také vizi jejich budoucí využitelnosti ve zdravotnictví. Cílem je odpovědět na otázky, jak digitalizace a moderní technologie úpravy genu mohou jednou zlepšit život pacientů, diagnostiku či léčbu.