Pfizer pomáhá – Pochod za důstojné stáří

Dobrovolníci společnosti Pfizer se zúčastnili 22. 5. 2015 charitativního pochodu za důstojné stáří, který organizuje každý rok nezisková organizace Sue Ryder Praha. Sue Ryder je nejenom domov pro seniory, ale nabízí také další služby pro seniory - od doprovodu osamělého seniora na každodenní procházce se psem v místě jeho bydliště až po důstojnou paliativní péči trvale ležícím klientům v posledních fázích života.

Cílem pochodu bylo upozornit na téma stáří. Trasa pochodu v délce 4 km začínala na Smíchově a končila na Vyšehradě, kde bylo pro dobrovolníky přichystáno překvapení v podobě hudebního vystoupení big bandu BB Unisono.

Dobrovolníci ze společnosti Pfizer si zakoupili tričko jako startovné. A to nejen ti, kteří se pochodu osobně zúčastnili, ale také ostatní zaměstnanci naší společnosti zaslali finanční dar ve výši startovného. Takto získané příspěvky budou použity na podporu projektů za důstojné stáří.

Charitativní akce byla podpořena mediálními osobnostmi jakými byli herec Jiří Štěpnička a zpěvák Matěj Ruppert.

Děkujeme dobrovolníkům, kteří se zúčastnili charitativního pochodu, děkujeme i kolegům, kteří zaplatili startovné, ale pochodu se nezúčastnili.