Pfizer členem AmCham od roku 2001

Společnost Pfizer spol. s r.o. je členem české pobočky Americké obchodní komory (American Chamber of Commerce in the Czech Republic - AmCham) nepřetržitě již od roku 2001. Společnost Pfizer je tradičně aktivním členem organizací a sdružení, které přispívají ke zlepšování podnikatelského prostředí v zemích, ve kterých působíme. Členství v AmCham, celosvětově největší obchodní organizaci, nám přináší možnost podílet se na četných aktivitách v oblasti růstu konkurenceschopnosti ČR, vytváření širších ekonomických možností a také nám umožňuje budovat vzájemné vztahy s dalšími členy komory.

Americká obchodní komora (AmCham) je nezisková a nevládní organizace založená v USA v roce 1912, která v ČR sdružuje více než 400 významných společností. AmCham ČR je členem americké obchodní komory v USA (US Chamber of Commerce) a Evropské rady amerických obchodních komor (European Council of American Chambers of Commerce -ECACC). V Evropě působí 44 národních poboček AmCham, které reprezentují více než 17000 společností a zaměstnávají více než 20 miliónů lidí v Evropě a USA.