Peníze z charitativní sbírky Pfizer pomáhají!

Společnost Pfizer pořádá každá rok vánoční charitativní tombolu. Zaměstnanci si zakoupí lístky do tomboly a tím přispívají neziskovým organizacím. Celý výtěžek je poté rozdělen mezi neziskové organizace, ve kterých jsme pořádali náš dobrovolnický den. V roce 2017 jsme vybrali rekordních 117.300 Kč!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

A jak byl rozdělen výtěžek z vánoční tomboly letos? Třetina celkové částky byla darována třem neziskovým organizacím, které v roce 2017 uvítaly naše zaměstnance na dobrovolnickém dnu v rámci našeho projektu „Jsem dobrovolník!“. Tento projekt umožňuje neziskovým organizacím využít ochotné pomoci zaměstnanců společnosti Pfizer a připravit pro ně práce, které v rámci jednoho dne provedou. Obvykle se jedná o opravy či úpravy vnitřních prostor či zahrady, ale také asistence seniorům apod. Tento velmi oblíbený projekt v rámci společenské odpovědnosti organizujeme již od roku 2013.

Letos jsme částku přesahující 39.000 Kč darovali těmto institucím:

Domov  pro seniory Sue Ryder (Praha) - darovací šek byl předán Ing. Janě Havlenové, ředitelce fundraisingu, která nás informovala, že náš dar bude použit na speciální nutriční terapie pro seniory.

Dětský Domov Dolní Počernice – ředitel dětského domova, pan Martin Lněnička nám při přebírání darovacího šeku sdělil, že obnos použije na dětský vzdělávací program „Lépe připraven do života“.

Toulcův dvůr - Darovací šek byl předán Ing. Lence Skoupé, ředitelce střediska ekologické výchovy Toulcův Dvůr. Náš dar byl použit v Toulcově Dvoře na nákup laviček k pohodlnému posezení.

Všem našim zaměstnancům děkujeme za jejich příspěvky, stejně jako děkujeme našim dodavatelům - přispěvatelům do tomboly. A obdarovaným organizacím přejeme mnoho úspěchů v jejich další činnosti, ke které jsme mohli svým příspěvkem alespoň trochu přispět.