Charitativní sbírka pro Sue Ryder

Dne 8. března 2016 uspořádali zaměstnanci společnosti Pfizer charitativní sbírku oblečení, hraček a knih, které budou použity pro potřeby obchůdku v domově pro seniory Sue Ryder v Praze.

Společnost Pfizer podporuje domov Sue Ryder dlouhodobě, již od roku 2014 naši zaměstnanci pomáhají zkrášlovat a upravovat prostory a zahradu domova pro seniory v rámci projektu společnosti Pfizer „Jsem dobrovolník“.

Celkem jsme vybrali 25 kg oblečení, hraček a knih v přibližné hodnotě 7 000 Kč. Tato sbírka byla věnována dobročinnému obchodu Sue Ryder, z jehož příjmů hradí domov Sue Ryder část svých nákladů.

Projekt „Jsem dobrovolník“ v rámci společenské odpovědnosti firmy slouží všem neziskovým organizacím, které se starají o děti, seniory a životní prostředí. Naši dobrovolníci malují stěny, natírají zábradlí, sekají trávu, myjí okna... Děláme práce, které si nezisková organizace přeje a zároveň společnost Pfizer hradí náklady na materiál, nástroje a pomůcky. Ročně organizujeme 4-6 takových dobrovolnických dnů. Pokud chcete, aby přišli naši šikovní dobrovolníci pracovat i do vaší neziskové organizace, napište na e-mail tamara.stanisavljevicova@pfizer.com.