KontaktInvestorsHealthcare ProfessionalsKontakt
HomeNovinkyNejnovější informace společností Mylan a Pfizer k připravované fúzi společností...Nejnovější informace společností Mylan a Pfizer k připravované fúzi společností Mylan a Upjohn

Hertfordshire, Velká Británie, Pittsburgh a New York (26. března 2020) – Společnosti Mylan a Pfizer oznámily, že vzhledem k pandemii onemocnění covid-19 a souvisejícímu zpoždění při procesu přezkumu předpisů se termín navrhované transakce společností Mylan a Upjohn, jež je divizí společnosti Pfizer, v tuto chvíli posouvá na druhou polovinu roku 2020.
Žádné jiné oznámené podmínky či záměry spojené s transakcí se nemění. Společnosti Mylan, Pfizer a Upjohn na chystané fúzi úzce spolupracují.

Zasedání mimořádné valné hromady společnosti Mylan, jež má schválit některé záležitosti v souvislosti s transakcí, se přesouvá na 30. června 2020, přičemž se tato mimořádná valná hromada uskuteční společně s výroční valnou hromadou společnosti, která je naplánována na tentýž den.

Více informací naleznete na stránkách championforglobalhealth.com.

O společnosti Mylan
Mylan je světová farmaceutická společnost, která se zavázala stanovovat nové standardy v oblasti zdravotní péče. Spolupracujeme po celém světě, abychom zajistili sedmi miliardám lidí přístup ke kvalitním lékům, inovujeme, poskytujeme spolehlivé a prvotřídní služby. Neděláme to, co je jednoduché, ale to, co je správné, jdeme globálním příkladem, abychom mohli ovlivnit budoucnost. Nabízíme rostoucí portfolio více než 7 500 výrobků prodávaných na celém světě, včetně antiretrovirových terapií, na kterých je celosvětově závislých více než 40 % lidí léčených s HIV/AIDS. Naše výrobky se uvádějí na trh ve více než 165 zemích. Jsme jedním z největších světových výrobců aktivních farmaceutických složek. Každý jednotlivec, který je součástí naší pracovní síly čítající přibližně 35 000 členů, se věnuje vytváření lepšího zdraví pro lepší svět.

O společnosti Upjohn
Společnost Pfizer Upjohn, která již více než 130 let úspěšně pomáhá zlepšovat život pacientů, se snaží co nejvíce těžit z našeho portfolia, globálních zkušeností i odborných znalostí, aby byla důvěryhodným partnerem pro všechny zúčastněné strany, které chtějí zlepšovat zdraví pacientů. Těžištěm naší práce je snaha poskytovat důvěryhodné a kvalitní léky a přinášet úlevu jakémukoli pacientovi trpícímu nepřenosným onemocněním kdekoli na světě, přičemž naším cílem do roku 2025 je poskytovat léčbu 225 milionům nových pacientů. Společnost Upjohn spojuje 20 nejdůvěryhodnějších značek v daném odvětví se špičkovými lékařskými, výrobními a obchodními dovednostmi ve více než 120 zemích. Rychlá, specializovaná a pružná síť společnosti Upjohn čítá na 11 500 pracovníků, kteří společně pracují na tom, aby se lidem po celém světě dostalo zdravotní péče, kterou potřebují.

Pfizer Inc.: Průlomové léky, které mění život pacientů
Ve společnosti Pfizer používáme vědecké poznatky a naše globální zdroje k tomu, abychom lidem přinášeli takovou léčbu, která prodlouží jejich život a výrazně zlepší jeho kvalitu. Chceme udávat trendy v otázkách kvality, bezpečnosti a hodnot v oblasti výzkumu, vývoje a výroby zdravotnických přípravků, včetně inovativních léčiv a vakcín. Každý den pracují pracovníci společnosti Pfizer na rozvinutých a rozvíjejících se trzích za účelem zlepšení kvality života, zvýšení prevence, zdokonalení lékařské péče a poskytování léčby, která bojuje s nejobávanějšími onemocněními současnosti. V souladu s naší odpovědností jakožto jedné z předních světových inovativních biofarmaceutických společností spolupracujeme s poskytovateli zdravotní péče, vládami a místními společenstvími, abychom po celém světě podpořili a rozšířili přístup ke spolehlivým a cenově dostupným zdravotnickým službám. Již více než 150 let pracujeme na tom, abychom dokázali přinést změnu a pomoc těm, kteří na nás spoléhají.

Investors

Healthcare

Professionals

Ochrana soukromíPodmínky používáníSoubory cookies Sitemap

© 2022 Vytvořil a spravuje: Pfizer, spol. s r.o.

Hlášení nežádoucích příhod
Pacienti by měli vždy požádat o radu svého lékaře v případě výskytu nežádoucích příhod.
Pokud chcete nahlásit nežádoucí příhodu spojenou s podáním vakcíny Pfizer-BioNTech COVID-19, můžete použít webový portál na https://www.pfizersafetyreporting.com

Dále lze nahlásit nežádoucí příhodu jakéhokoli produktu společnosti Pfizer na emailovou adresu: [email protected] nebo zavolat na 00420 283 004 111. Další možností pro pacienty i zdravotnické pracovníky je hlásit nežádoucí příhody pomocí formuláře na stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv www.sukl.cz.

Informace o produktech poskytované na těchto stránkách jsou určeny pouze pro obyvatele České republiky. Produkty zde diskutované mohou mít v různých zemích různé označení.

 

PP-CPF-CZE-0048