KontaktInvestorsHealthcare ProfessionalsKontakt
HomeNewsPfizer je nejatraktivnějším zaměstnavatelem ve svém oboruPfizer je nejatraktivnějším zaměstnavatelem ve svém oboru

Farmaceutická společnost Pfizer se letos v konkurenci dalších farmaceutických firem umístila na špičce žebříčku společnosti Access to Medicine Foundation, která se zaměřila na zhodnocení situace v oblasti antimikrobiální rezistence.

Antimikrobiální rezistence je reálná hrozba, která již nyní ohrožuje životy mnoha milionů lidí a v budoucnu může mít katastrofální důsledky. V Evropě každým rokem umírá 33 000 lidí kvůli bakteriální infekci, na kterou již nefungují stávající antibiotika.

Zmíněná zpráva společnosti Access to Medicine Foundation vyzdvihla zejména skutečnost, že společnost Pfizer je jedna z mála velkých farmaceutických společností, které jsou stále aktivní ve výzkumu a vývoji nových antibakteriálních léků a vakcín zaměřených na nebezpečné patogeny. Dalším kladně hodnoceným projektem jsou opatření, kterými společnost minimalizuje dopady výroby antibiotik na životní prostředí.

Stejně tak tato nezávislá společnost ocenila, že Pfizer věnuje velkou pozornost sdílení velmi důležitých dat z monitorovacího programu ATLAS, který sleduje situaci týkající se antimikrobiální rezistence v 73 zemích. A také vyzdvihla podporu edukace, která zabraňuje zvyšování rezistence.
​​​​​​​

Investors

Healthcare

Professionals

Ochrana soukromíPodmínky používáníSoubory cookies Sitemap

© 2022 Vytvořil a spravuje: Pfizer, spol. s r.o.

Hlášení nežádoucích příhod
Pacienti by měli vždy požádat o radu svého lékaře v případě výskytu nežádoucích příhod.
Pokud chcete nahlásit nežádoucí příhodu spojenou s podáním vakcíny Pfizer-BioNTech COVID-19, můžete použít webový portál na https://www.pfizersafetyreporting.com

Dále lze nahlásit nežádoucí příhodu jakéhokoli produktu společnosti Pfizer na emailovou adresu: [email protected] nebo zavolat na 00420 283 004 111. Další možností pro pacienty i zdravotnické pracovníky je hlásit nežádoucí příhody pomocí formuláře na stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv www.sukl.cz.

Informace o produktech poskytované na těchto stránkách jsou určeny pouze pro obyvatele České republiky. Produkty zde diskutované mohou mít v různých zemích různé označení.

 

PP-CPF-CZE-0048