KontaktInvestorsHealthcare ProfessionalsKontakt
HomeNovinkyPoslední dobrovolnický den roku 2019Poslední dobrovolnický den roku 2019

Poslední dobrovolnický den v roce 2019 byl ve znamení Vánoc. Celkem 15 našich dobrovolníků se sešlo v domě Portus neziskové organizace Život 90 a společně se seniory vyrobili 110 nádherných adventních věnců.

Atmosféra při jejich zdobení byla krásně vánoční. Všichni jsme věděli, že věnce budou následně převezeny do sídla společnosti Pfizer, kde si je v charitativním prodeji budou moci koupit naši zaměstnanci. Některé námi vyrobené věnce se však také dále prodávaly na vánočních trzích v Praze.

Výtěžek z prodeje použije organizace Život 90 na zkvalitnění programů a služeb pro své klienty.

Společnost Pfizer spolupracuje s organizací Život 90 dlouhodobě a toto byl náš čtvrtý dobrovolnický den věnovaný jejich klientům. Život 90 nabízí široké portfolio služeb seniorům a jejich blízkým s cílem zlepšovat kvalitu jejich života. 

"Dobrovolnictví je pro mě součástí života. Už téměř dvě desítky let pravidelně pomáhám v neziskové organizaci a také pravidelně přispívám na charitativních koncertech či přiložím ruku k dílu i při dalších příležitostech jako je třeba běžecký závod RunCzech, kterého se Pfizer také účastní. Mám z toho dobrý pocit,“ říká Jaroslava Novotná (DCE webmaster), která se dobrovolnickým dnům věnuje ve společnosti Pfizer každoročně.

Dobrovolnictví je přirozenou součástí kultury společnosti Pfizer na celém světě. V České republice založila společnost Pfizer projekt Jsem dobrovolník v roce 2013 a od té doby jeho prostřednictvím pomáhá znevýhodněným dětem, seniorům či životnímu prostředí.

Všem dobrovolníkům děkujeme!

Investors

Healthcare

Professionals

Ochrana soukromíPodmínky používáníSoubory cookies Sitemap

© 2022 Vytvořil a spravuje: Pfizer, spol. s r.o.

Hlášení nežádoucích příhod
Pacienti by měli vždy požádat o radu svého lékaře v případě výskytu nežádoucích příhod.
Pokud chcete nahlásit nežádoucí příhodu spojenou s podáním vakcíny Pfizer-BioNTech COVID-19, můžete použít webový portál na https://www.pfizersafetyreporting.com

Dále lze nahlásit nežádoucí příhodu jakéhokoli produktu společnosti Pfizer na emailovou adresu: [email protected] nebo zavolat na 00420 283 004 111. Další možností pro pacienty i zdravotnické pracovníky je hlásit nežádoucí příhody pomocí formuláře na stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv www.sukl.cz.

Informace o produktech poskytované na těchto stránkách jsou určeny pouze pro obyvatele České republiky. Produkty zde diskutované mohou mít v různých zemích různé označení.

 

PP-CPF-CZE-0048