KontaktInvestorsHealthcare ProfessionalsKontakt
HomeNovinkyPomoc UkrajiněPomoc Ukrajině
​​​​​​​

Společnost Pfizer stojí při všech, kteří trpí v důsledku konfliktu na Ukrajině. Jsme připraveni zajistit bezpečnost našich kolegů a jejich rodin a umožnit pacientům nepřetržitý přístup k našim lékům.

Situaci nejen pozorně sledujeme, ale prostřednictvím nadace Pfizer Foundation, charitativní organizace založené společností Pfizer Inc., jsme poskytli okamžité humanitární granty Americkému Červenému kříži, International Medical Corps a Mezinárodnímu záchrannému výboru, které pracují na Ukrajině a v sousedících zemích. Tyto organizace patří k našim dlouhodobým partnerům, mají zkušenosti s pomocí v krizových situacích, působí přímo v zasažené oblasti a okamžitě poskytují základní zdravotnické služby.

Zaměstnanci Pfizer mohou finančně přispívat do speciální „Humanitární sbírky pro Ukrajinu“, přičemž vybranou částku Pfizer zdvojnásobí. Tyto finance budou věnovány organizacím UNICEF, Save the Children International, CARE, Nova Ukraine a SUNFLOWER OF PEACE.

Skrze organizaci Direct Relief také darujeme naše léky, které pomohou pacientům na Ukrajině a v sousedních zemích.
​​​​​​​
​​​​​​​Připojujeme se k mezinárodní komunitě a vyjadřujeme naše upřímné přání pro rychlé řešení, jehož součástí musí být mír.

Investors

Healthcare

Professionals

Ochrana soukromíPodmínky používáníSoubory cookies Sitemap

© 2022 Vytvořil a spravuje: Pfizer, spol. s r.o.

Hlášení nežádoucích příhod
Pacienti by měli vždy požádat o radu svého lékaře v případě výskytu nežádoucích příhod.
Pokud chcete nahlásit nežádoucí příhodu spojenou s podáním vakcíny Pfizer-BioNTech COVID-19, můžete použít webový portál na https://www.pfizersafetyreporting.com

Dále lze nahlásit nežádoucí příhodu jakéhokoli produktu společnosti Pfizer na emailovou adresu: [email protected] nebo zavolat na 00420 283 004 111. Další možností pro pacienty i zdravotnické pracovníky je hlásit nežádoucí příhody pomocí formuláře na stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv www.sukl.cz.

Informace o produktech poskytované na těchto stránkách jsou určeny pouze pro obyvatele České republiky. Produkty zde diskutované mohou mít v různých zemích různé označení.

 

PP-CPF-CZE-0048