KontaktInvestorsHealthcare ProfessionalsKontakt
HomeNovinkyPodporujeme telemedicínu a digitalizaciPodporujeme telemedicínu a digitalizaci

Telemedicína, digitální, asistenční a další moderní technologie nabývají v péči o zdraví na stále větší důležitosti. Proto společnost Pfizer Česká republika v roce 2021 významně přispěla ke vzniku Aliance pro telemedicínu a digitalizaci zdravotnictví a sociálních služeb (ATDZ). Pavel Sedláček, generální ředitel společnosti Pfizer Česká republika, je také členem její správní rady. 

Cílem nezávislé odborné platformy je sdružovat klíčové stakeholdery z oblasti telemedicíny a digitalizace zdravotnictví a sociálních služeb. Aliance tedy propojuje nejen poskytovatele moderních technologií a inovativních řešení, IT společnosti, zástupce farmaceutických společností, firem z oblasti zdravotnictví a sociálních služeb či poskytovatele zdravotních a sociálních služeb, ale i vysoké školy, výzkumné a vědecké instituce či významné experty. 
​​​​​​​
„Nové digitální a telekomunikační technologie mohou významně přispět k modernizaci a zefektivnění zdravotní péče i navazujících služeb. Aliance se proto bude mimo jiné zasazovat o další elektronizaci českého zdravotnictví, rozvoj asistenčních a asistivních technologií nebo digitalizaci vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví a sociálních službách,“ přibližuje vizi platformy Pavel Sedláček.

Na základě memoranda se Aliance stala partnerem Ministerstva zdravotnictví České republiky. Kromě aktivit zaměřených na Česko se platforma chystá zapojit také do mezinárodních projektů v rámci Digital Health Europe.

PP-UNP-CZE-0010
Investors

Healthcare

Professionals

Ochrana soukromíPodmínky používáníSoubory cookies Sitemap

© 2022 Vytvořil a spravuje: Pfizer, spol. s r.o.

Hlášení nežádoucích příhod
Pacienti by měli vždy požádat o radu svého lékaře v případě výskytu nežádoucích příhod.
Pokud chcete nahlásit nežádoucí příhodu spojenou s podáním vakcíny Pfizer-BioNTech COVID-19, můžete použít webový portál na https://www.pfizersafetyreporting.com

Dále lze nahlásit nežádoucí příhodu jakéhokoli produktu společnosti Pfizer na emailovou adresu: [email protected] nebo zavolat na 00420 283 004 111. Další možností pro pacienty i zdravotnické pracovníky je hlásit nežádoucí příhody pomocí formuláře na stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv www.sukl.cz.

Informace o produktech poskytované na těchto stránkách jsou určeny pouze pro obyvatele České republiky. Produkty zde diskutované mohou mít v různých zemích různé označení.

 

PP-CPF-CZE-0048