KontaktInvestorsHealthcare ProfessionalsKontakt
HomeNovinkyPodáváme pomocnou ruku lidem v nouziPodáváme pomocnou ruku lidem v nouzi

Hlavním posláním společnosti Pfizer je přinášet lidem průlomové léky. Svou pomoc je také vždy připravena poskytnout obyvatelům oblastí postižených přírodní či humanitární katastrofou.

V reakci na nedávné pustošivé zemětřesení na Haiti, které si vyžádalo přes 2 200 životů a místní zdravotnictví i mnohé nemocnice se začaly potýkat s akutním nedostatkem zásob, věnovala společnost Pfizer skrze svou nadaci Pfizer Foundation finanční prostředky dobrovolnickým organizacím AmeriCares a Direct Relief. Ty v první linii zajišťují zdravotnickou pomoc, včetně dodávek materiálu pro urgentní péči.

V souvislosti s hurikánem Ida, který za sebou zanechal spoušť od pobřeží Mexického zálivu až po severovýchod USA, společnost Pfizer spustila mezi zaměstnanci kampaň na podporu organizací World Central Kitchen, amerického Červeného kříže a United Way of Southeast Louisiana, které v postižených oblastech pomáhají. 

Podporu nabízí rovněž lidem dotčeným konfliktem v Afghánistánu. Vedle finančních grantů od The Pfizer Foundation, darování léků a vakcín, spouští také program na podporu pracovního uplatnění, v jehož rámci do konce roku 2022 vyškolí 100 lidí, kteří byli v důsledku ohrožení nuceni opustit své domovy.

PP-CPF-CZE-0068
Investors

Healthcare

Professionals

Ochrana soukromíPodmínky používáníSoubory cookies Sitemap

© 2022 Vytvořil a spravuje: Pfizer, spol. s r.o.

Hlášení nežádoucích příhod
Pacienti by měli vždy požádat o radu svého lékaře v případě výskytu nežádoucích příhod.
Pokud chcete nahlásit nežádoucí příhodu spojenou s podáním vakcíny Pfizer-BioNTech COVID-19, můžete použít webový portál na https://www.pfizersafetyreporting.com

Dále lze nahlásit nežádoucí příhodu jakéhokoli produktu společnosti Pfizer na emailovou adresu: [email protected] nebo zavolat na 00420 283 004 111. Další možností pro pacienty i zdravotnické pracovníky je hlásit nežádoucí příhody pomocí formuláře na stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv www.sukl.cz.

Informace o produktech poskytované na těchto stránkách jsou určeny pouze pro obyvatele České republiky. Produkty zde diskutované mohou mít v různých zemích různé označení.

 

PP-CPF-CZE-0048