KontaktInvestorsHealthcare ProfessionalsKontakt
HomeNovinkyPfizer ve Fortune Nejobdivovanější firmyPfizer ve Fortune Nejobdivovanější firmy

Americký časopis Fortune zveřejňuje každoročně seznam „Nejvíce obdivovaných společností“ na světě pod názvem Top 50 All-Star. Dnes pro Vás máme skvělou zprávu – společnost Pfizer v roce 2022 obsadila nádherné čtvrté místo v rámci celkového pořadí. První trojku obsadily společnosti Apple, Amazon a Microsoft, takže můžeme bez nadsázky říci, že Pfizer je vlastně nejobdivovanější farmaceutickou společností na světě. 


Tento žebříček Fortune je založený na průzkumu mezi více než 3 700 vrcholovými manažery, řediteli a analytiky firem, kteří vybírali mezi 1 500 společnostmi z nejrůznějších oborů deset společností, které obdivují nejvíce.  Společnost Pfizer se v minulosti umístila nejvýše na osmém místě žebříčku. Skvělé umístění v TOP 5 hovoří nejen o uznání naší značky, ale také o naší reputaci, posilněné světovou vedoucí pozicí v řešení pandemie covid-19.​​​​​​​

​​​​​​​

PP-UNP-CZE-0013
Investors

Healthcare

Professionals

Ochrana soukromíPodmínky používáníSoubory cookies Sitemap

© 2022 Vytvořil a spravuje: Pfizer, spol. s r.o.

Hlášení nežádoucích příhod
Pacienti by měli vždy požádat o radu svého lékaře v případě výskytu nežádoucích příhod.
Pokud chcete nahlásit nežádoucí příhodu spojenou s podáním vakcíny Pfizer-BioNTech COVID-19, můžete použít webový portál na https://www.pfizersafetyreporting.com

Dále lze nahlásit nežádoucí příhodu jakéhokoli produktu společnosti Pfizer na emailovou adresu: [email protected] nebo zavolat na 00420 283 004 111. Další možností pro pacienty i zdravotnické pracovníky je hlásit nežádoucí příhody pomocí formuláře na stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv www.sukl.cz.

Informace o produktech poskytované na těchto stránkách jsou určeny pouze pro obyvatele České republiky. Produkty zde diskutované mohou mít v různých zemích různé označení.

 

PP-CPF-CZE-0048