KontaktInvestorsHealthcare ProfessionalsKontakt
HomeNovinkyPfizer má svou zástupkyni mezi královnami českého právaPfizer má svou zástupkyni mezi královnami českého práva


​​​​​​​Lucie Kubenová, ředitelka právního oddělení farmaceutické společnosti Pfizer, se zařadila mezi významné představitelky českého práva v kategorii Podniková právnička. Anketu Královny českého práva každoročně vyhlašuje vydavatelství Economia.

„Velmi si ocenění vážím. Vnímám ho jako výraz uznání ženám, které v České republice mohly začít studovat právo teprve před 100 lety. Vždyť právní obor byl dlouhá léta doménou pouze mužů. Ocenění beru také jako uznání společnosti Pfizer, v níž pracuji a která mi poskytuje opravdu výborné zázemí pro mou práci,“ konstatuje Lucie Kubenová.


Lucie Kubenová získala titul významné právničky v kategorii Podniková právnička vyhlašované vydavatelstvím Economia již podruhé. Od roku 2017 vede právní tým společnosti Pfizer, který zajišťuje právní služby a poradenství právnickým osobám na území České republiky a Slovenské republiky s cílem minimalizovat právní riziko s hlavním zaměřením na farmaceutický zákon.

„Jsem velmi rád, že firemní strategie podpory talentů v naší společnosti funguje. Oceňujeme lidi s všeobecným přehledem, schopností se učit a být flexibilní. Na druhou stranu naše společnost je jednou z nejstarších farmaceutických společností se zaměřením na inovace. Produkty, které vyvíjíme a vyrábíme, pomáhají zachraňovat životy, je tedy pro nás obrovsky důležité mít v našich týmech nejlepší odborníky,“ dodává Pavel Sedláček, generální ředitel společnosti Pfizer v České republice.

PPR-2019.02.008
Investors

Healthcare

Professionals

Ochrana soukromíPodmínky používáníSoubory cookies Sitemap

© 2022 Vytvořil a spravuje: Pfizer, spol. s r.o.

Hlášení nežádoucích příhod
Pacienti by měli vždy požádat o radu svého lékaře v případě výskytu nežádoucích příhod.
Pokud chcete nahlásit nežádoucí příhodu spojenou s podáním vakcíny Pfizer-BioNTech COVID-19, můžete použít webový portál na https://www.pfizersafetyreporting.com

Dále lze nahlásit nežádoucí příhodu jakéhokoli produktu společnosti Pfizer na emailovou adresu: [email protected] nebo zavolat na 00420 283 004 111. Další možností pro pacienty i zdravotnické pracovníky je hlásit nežádoucí příhody pomocí formuláře na stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv www.sukl.cz.

Informace o produktech poskytované na těchto stránkách jsou určeny pouze pro obyvatele České republiky. Produkty zde diskutované mohou mít v různých zemích různé označení.

 

PP-CPF-CZE-0048