KontaktInvestorsHealthcare ProfessionalsKontakt
HomeNovinkyPředstavili jsme budoucnost zdravotnictvíPředstavili jsme budoucnost zdravotnictví

Mezinárodní konferencí Inovace ve zdravotnictví 2019 jsme otevřeli otázku, jak bude vypadat zdravotnictví okolo roku 2050. Vizi toho, co vnesou do zdravotnictví digitalizace, umělá inteligence, nanotechnologie a jak ovlivní medicínu genové terapie a genové inženýrství, představili účastníkům konference špičkoví vědci a odborníci z České republiky a Velké Británie.

Inovace jsou pro oblast zdravotnictví klíčové. Bez nich by se léčba pacientů nemohla zlepšovat ani nadále rozvíjet. Jako přední inovativní farmaceutická společnost intenzivně investujeme do výzkumu a vývoje nových léků. Naším cílem je vyvinout léky, které umožní léčit pacienty lépe a efektivněji, abychom co nejvíce zlepšili kvalitu jejich života. Tyto inovativní léky mají ohromnou hodnotu jak pro pacienta samotného, tak jsou přínosem i pro celou společnost, protože mohou pomoci zlepšit zdraví populace a také snížit náklady na zdravotní péči a sociální výdaje spojené s pracovní neschopností.

Naše společnost stála u mnoha převratných objevů, které výrazně ovlivnily historii medicíny. Letos slavíme 170. výročí založení společnosti v New Yorku. A naším mottem stále zůstává: Přinášíme průlomovou léčbu, která převratně zlepší životy pacientů.

Děkujeme všem, kteří si naše vizionářské setkání nenechali ujít. Jsme rádi, že považujete inovace za budoucnost zdravotnictví.
​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​

Investors

Healthcare

Professionals

Ochrana soukromíPodmínky používáníSoubory cookies Sitemap

© 2022 Vytvořil a spravuje: Pfizer, spol. s r.o.

Hlášení nežádoucích příhod
Pacienti by měli vždy požádat o radu svého lékaře v případě výskytu nežádoucích příhod.
Pokud chcete nahlásit nežádoucí příhodu spojenou s podáním vakcíny Pfizer-BioNTech COVID-19, můžete použít webový portál na https://www.pfizersafetyreporting.com

Dále lze nahlásit nežádoucí příhodu jakéhokoli produktu společnosti Pfizer na emailovou adresu: [email protected] nebo zavolat na 00420 283 004 111. Další možností pro pacienty i zdravotnické pracovníky je hlásit nežádoucí příhody pomocí formuláře na stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv www.sukl.cz.

Informace o produktech poskytované na těchto stránkách jsou určeny pouze pro obyvatele České republiky. Produkty zde diskutované mohou mít v různých zemích různé označení.

 

PP-CPF-CZE-0048