KontaktInvestorsHealthcare ProfessionalsKontakt
HomeNovinkyNaši dobrovolníci opět pomáhají v Sue RyderNaši dobrovolníci opět pomáhají v Sue Ryder

Již po šesté se naši zaměstnanci vydali na pomoc neziskové organizaci Sue Ryder. Nejprve se zúčastnili výzkumu na téma „Neztratit se ve stáří“, odpoledne pak asistovali seniorům při sportovně-společenské akci Nakrm draka.

Projekt „Jsem dobrovolník“, v rámci kterého pomáhají naši dobrovolníci dětem, seniorům a životnímu prostředí, funguje již od roku 2013. Za tu dobu naši dobrovolníci odpracovali 1 211 hodin, což je téměř půl roku práce jednoho zaměstnance.

V letošním roce se dobrovolníci v Sue Ryderu stali také součástí kvalitativního výzkumu, který pomůže najít cesty, jak různé generace připravit na příchod stáří do rodiny. Během odpoledne dobrovolníci pomohli připravit zábavnou soutěž seniorů a asistovat jim při ní. I velmi staří a nemocní lidé totiž v doprovodu asistentů zvládnou soutěžní disciplíny a užijí si tak příjemnou zábavu. Aby však byli dobrovolníci vhodnými asistenty, museli se naučit mimo jiné správnou manipulaci s vozíčkem nebo absolvovat základní školení komunikace s klienty, kteří třeba trpí demencí.

Do mnoha neziskových organizací se vracíme opakovaně a naši dobrovolníci jsou velmi oceňováni pro svou ochotu, pečlivost a spolehlivost. Dobrovolnickými dny ale naše pomoc nekončí. Na konci roku tradičně organizujeme vánoční charitu, v níž zaměstnanci vyberou peníze, které poté rovným dílem rozdělujeme mezi organizace, kde jsme dobrovolničili. Vloni jsme takto vybrali více než 120 000 korun, což je zatím náš rekord. Jsme na naše zaměstnance a jejich ochotu pomáhat velmi pyšní a budeme v těchto společensky odpovědných aktivitách pokračovat i v příštích letech.
​​​​​​​
​​​​​​​

Investors

Healthcare

Professionals

Ochrana soukromíPodmínky používáníSoubory cookies Sitemap

© 2022 Vytvořil a spravuje: Pfizer, spol. s r.o.

Hlášení nežádoucích příhod
Pacienti by měli vždy požádat o radu svého lékaře v případě výskytu nežádoucích příhod.
Pokud chcete nahlásit nežádoucí příhodu spojenou s podáním vakcíny Pfizer-BioNTech COVID-19, můžete použít webový portál na https://www.pfizersafetyreporting.com

Dále lze nahlásit nežádoucí příhodu jakéhokoli produktu společnosti Pfizer na emailovou adresu: [email protected] nebo zavolat na 00420 283 004 111. Další možností pro pacienty i zdravotnické pracovníky je hlásit nežádoucí příhody pomocí formuláře na stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv www.sukl.cz.

Informace o produktech poskytované na těchto stránkách jsou určeny pouze pro obyvatele České republiky. Produkty zde diskutované mohou mít v různých zemích různé označení.

 

PP-CPF-CZE-0048